Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Η Αθλητική Ένωση Ευόσμου ιδρύθηκε το 1992 όταν και ενώθηκαν οι σύλλογοι των "Μακεδών Ευόσμου" και "Ατρόμητου Ευόσμου". Η ομάδα πήρε μέρος στα πρωταθλήματα της Δ΄Εθνικής [Α΄1[Ε.Π.Σ. Μακεδονίας|Α΄Ε.Π.Σ.Μ.]], κάνοντας πάρα πολύ καλές εμφανίσεις. Η ανδρική ομάδα φέτος βρίσκεται στα σαλόνια της Β’ κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Μ..

Ιστορία [Επεξεργασία]

Το 1995 η ομάδα κατασκεύασε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονται στην οδό Αριστοτέλους 1 στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, και δημιούργησε μία σύγχρονη ακαδημία ποδοσφαίρου με σκοπό τα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα και γενικότερα με τον αθλητισμό.
Βέβαια ο μεγάλος στόχος της ακαδημίας είναι να αναδείξει ποδοσφαιριστές με ταλέντο οι οποίοι θα αγωνιστούν στην αντρική ομάδα ή θα συνεχίσουν τη καριέρα τους σε μια μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος ή του εξωτερικού. Για να γίνει αυτό, η διοίκηση αποφάσισε από φέτος να κάνει μια νέα προσπάθεια για τις ακαδημίες με διαφορετική φιλοσοφία θέτοντας ακόμη πιο στέρεες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος. Η ομάδα αποτελείται από τα παρακάτω τμήματα:Ανδρική Ομάδα (Α' ομάδα) , Εφηβική Ομάδα (Β' ομάδα) , Παιδική Ομάδα , Προ Παιδική Ομάδα   Τζούνιορ Ομάδα  ,ΠΡΟ Τζούνιορ Ομάδα και Μπαμπίνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου