Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Γιουρούκαλης: "Αυστηροί αλλά δίκαιοι"

Ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΜ, Παναγιώτης Γιουρούκαλης, μιλώντας στο acadimies.gr σχετικά με το θέμα έκδοσης δελτίων που εκκρεμεί σε αρκετές ομάδες, ξεκαθάρισε πως θα τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία επικύρωσης βαθμών σε αυτές που πληρούν τις προϋποθέσεις

Την δεύτερη αγωνιστική θα διεξάγουν οι ομάδες Νέων στους οχτώ Ομίλους που έχουν συγκροτήσει, ενώ πρεμιέρα θα έχουν οι Παίδες που συμμετέχουν σε 12 Ομίλους το Σάββατο 6/10.
Στην αγωνιστική δράση θα επιστρέψουν οι Προπαίδες το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, καθώς  δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι επιλογές των αθλητικών κέντρων, στα οποία πραγματοποιούνται τα παιχνίδια των Προπάιδων (9Χ9). Η διαδικασία ναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και την Τρίτη 9/10.
Αυστηρή εμφανίζεται η Ένωση στις καθυστερήσειςπου αφορούν στα δελτία αγώνων από ορισμένα σωματεία.
"Είναι αρκετά τα σωματεία τα οποία έχουν καθυστερήσει να καταθέσουν τα δελτία αγώνων στην Ενωση. Οι παίκτες θα μπορέσουν να συμμετέχουν στην επόμενη 2η αγωνιστική έχοντας ένα αντίγραφο του δελτίου ταυτότητας και την απόδειξη κατάθεσης στην Ένωση. Διορία έχει δοθεί έως την Παρασκευή 5/10", τόνισε ο Παναγιώτης Γιουρούκαλης, για να συνεχίσει:
"Σε περίπτωση που οι ομάδες χρησιμοποιήσουν παίκτες χωρίς άδεια της Ένωσης ο αγώνας θα κατοχυρώνεται με νίκη στα χαρτιά στο σωματείο που πληροί τις προϋποθέσεις.’’
Όσον αφορά στα ιδιωτικά τουρνουά που θα διεξαχθούν φέτος, θέλησε να υπογραμμίσει ότι: ‘’Η Ένωση στηρίζει τα ιδιωτικά τουρνουά τα οποία είναι αδειοδοτημένα από την ΕΠΣΜ.
Σε κάθε άλλη διοργάνωση, που δεν φέρει την άδεια της ΕΠΣΜ, τα σωματεία κακώς παίρνουν μέρος", κατέληξε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου